brazil help

Post your images here to ask for help on improvements.

Posts: 1
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:46 am
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 11:20 am
how do i render in brazil... i've changed the default renderer scanline to brazil...but now the brazil does not render object's shadow.does any1 kno how to use brazil.... please help
User avatar
Posts: 66
Joined: Tue Aug 03, 2010 6:17 pm
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 2:06 pm
http://www.youtube.com/watch?v=dO9Mq6N-ja4

Maybe you will find this helpful. A short tutorial on Brazil rendering.
Image
User avatar
Posts: 66
Joined: Tue Aug 03, 2010 6:17 pm
PostPosted: Mon Jun 06, 2011 8:33 pm
Mircea try Maxwell render. It supposed to be excellent. Plus there is a Max plugin for it too. The downside to Maxwell is that it only accepts(with any decent results) Maxwells own shaders and materials. However it is supposed to be the best when it comes to physically accurate lighting.
Image

Return to 3D Help Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron